SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Spa by Clarins Gran Meliá Palacio de Isora

Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife
Spa by Clarins - Tenerife

Spa på lyxhotellet Gran Meliá Palacio de Isora

Svala, svagt parfymerade handdukar, utomhusbad med rosenblad och aromaterapi och kosmetika från Natura Bissé. Det här är bara några exempel på lyxen som du kan vänta dig på Yhi Spa. Det fantastiska wellness- och skönhetscentret på lyxhotellet Gran Meliá Palacio de Isora på södra Teneriffa mäter 2 000 kvadratmeter och rymmer bland annat en rektangulär varmvattenbassäng som badar i naturligt ljus, med samma rena och utsökta design som resten av resorten.

Vattenritualer för total avkoppling

Yhi Spa genomsyras av en toppmodern design, särskilt i relaxavdelningen, med ultramoderna bäddar och svagt ljus. Detsamma gäller centrets vattenritualer, med bastu, duschar med kromterapi, utomhushytter och en zeninspirerad avdelning, där det timslånga spaprogrammet avslutas. Det är svårt att välja mellan de många behandlingarna, men en av de mest populära är ”ready for sun”, som ger kroppen näring och förbereder den för solen – perfekt för en fin solbränna.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER