SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Abama Spa

Abama Spa, spaanläggningar och talassoterapicenter på Teneriffa

Ett spa med kolonial- och safarisviter för par

Hotel Abamas spa i Guía de Isora på södra Teneriffa erbjuder exotiska massagebehandlingar under en orientalisk pergola i en underbar trädgård med vattenfall som för tankarna till en filmdekor. Ritualerna för två i de lyxiga safari- och kolonialsviterna med ångduschar och specialbehandlingar är också mycket omtyckta. Den orientaliska atmosfären genomsyrar den här imponerande anläggningen på 2 500 kvadratmeter, tre våningar och tio behandlingssalar.

Termalbad och Abama Total Wellness

Den eleganta blomformade hydroterapipoolen med fina neonstrålar drar till sig allas blickar. Spaet är helt inspirerat av de romerska baden. Särskilt populära är hyddan med konstgjord snö, en av få i Europa, och salen med varma liggstolar och avkopplande musik. Förutom träningsprogram av personliga tränare, som kan utövas i fitnessalen, och otaliga behandlingar, erbjuder Abama Total Wellness metoder som är skräddarsydda efter kunden.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN

DISCOVER