SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

UNDERHÅLLNING

OCH STARKA

KÄNSLOR

Underhållningen på Kanarieöarna är något som saknar slut. Utmana pulsen i snabba vattenrutschbanor, öka adrenalinet maximalt i en hisnande berg- och dalbana eller upplev Vilda västerns spänning i första person. Om du föredrar lite lugnare aktiviteter finns det intressanta alternativ i form av djurparker och olika kulturella nöjen.

/
VATTENPARKER

Kanarieöarna har ett jämnt klimat under hela året, med en årlig medeltemperatur på 20 ºC. Oavsett när på året som du besöker Kanarieöarna kan du i full fart åka nedför strida forsar eller i spiralformade vattenrutschbanor i parker som Aqua Park, Aqua Water Park eller Siam Park, Europas största vattenpark.

Se vattenparker

/
TEMAPARKER

Oavsett om du reser med familj eller vänner passar det alltid med ett besök på en tema- eller äventyrspark. Du kan åka linbana över floder, gå över hängbroar eller öka adrenalinet maximalt i olika åkattraktioner. Spänningen har inga gränser i parker som Holiday World eller Angry Birds Park.

Se nöjesparker

/
DJURPARKER
OCH BOTANISKA TRÄDGÅRDAR

Det bästa sättet att roa sig och samtidigt upptäcka flora och fauna är genom besök i djurparker och botaniska trädgårdar. Om du tycker om natur kommer du särskilt att uppskatta parker som Palmitos Park, Loro Park och Oasis Park, där du på nära håll kan se arter som flodhäst, elefant och komodovaran.

Se djurparker

/
ANDRA
NÖJEN

Om du fortfarande har tid över finns det mer att uppleva. Du kan upptäcka det vulkaniska landskapet på Lanzarote till häst, promenera genom miniatyrrepliker av platser på ön eller premiärse en film under den renaste och mest stjärnförsedda himlen i Europa. För om det är något som du inte kommer att sakna på Kanarieöarna så är det möjligheter att ha roligt.
Se andra nöjen