SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

ÖN

LA PALMA

DEN
FINA ÖN
Öns otroliga landskap, mäktiga vulkaner, djupa skogar, mysiga stränder och vackra stjärnhimmel gör att ön kallas för "la isla bonita", dvs. "den vackra ön".
STARLIGHT
RESERVAT
Tack vare den klara himlen och unika förutsättningar för stjärnobservation har ön ett Starlight-reservat. Här visar sig himlen i sin bästa skepnad.
BIOSFÄRRESERVAT
Området har blivit alltmer framstående och 2002 utsåg UNESCO hela ön till ett biosfärreservat.
1.000 KM
VANDRINGSLEDER
Ön har ett helt nät av skyltade och markerade vandringsleder. Detta gör ön till ett paradis för trekkingfantaster.
Välkommen Till Ön La Palma
De djupa skogarna och deras uråldriga flora får denna vulkanö att se ut som om den har målats grön. På ön kan du vistas i naturen under en av världens klaraste himlavalv och titta på stjärnorna, koppla av på någon av de mysiga stränderna eller åka på utflykt bland vulkaner och bergsklyftor.

Vandra på magiska leder med små vattenfall och titta uppåt när du kommer till toppen. Det blir utan tvekan en mycket speciell upplevelse.
/
Närmare
stjärnorna
Den klara stjärnhimlen över La Palma medför oslagbara förutsättningar för att stjärnskådning, oavsett om du är ensam eller bokar en guidad tur nattetid eller en stjärnskådningsrunda vid en spektakulär utsiktspunkt. Om du vill befinna dig precis intill universum kan du ta dig till Roque de los Muchachos som ligger 2 420 meter ovanför havet. Härifrån kan du från ett av världens mest fulländade observatorier skåda en nästintill oslagbar utsikt.
/Detta får du inte missa/