SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf Golfanläggningar på Lanzarote
Lanzarote Golf Golfanläggningar på Lanzarote
Lanzarote Golf Golfanläggningar på Lanzarote

Spela golf ett par minuter från Lanzarotes flygplats

Bara tio minuter från Lanzarotes flygplats och i närheten av den populära turistkärnan Puerto del Carmen ligger Lanzarote Golf. Den är ritad av golfbanearkitekten Ron Kirby och är vänd mot havet, vilket gör att den binds ihop perfekt med södra Lanzarotes typiska landskap. Eftersom den ligger på naturliga ramper vilar spelbanan på en mjuk och böljande terräng som vävs samman med utsikten över Atlanten och ön Fuerteventura.

En golfanläggning som är anpassad för alla handicap på Lanzarote

Lanzarote Golf är utformad som en linksbana med breda fairways och stora greens, vilket bidrar till en runda som passar alla handicap. Den består av fyra hål med tre i par, fyra hål med fem i par och tio hål med fyra i par på ett kuperat underlag, och den har fortfarande kvar de gamla stenmurarna som avgränsar området. Fast vid hål 3, som har tre i par, kan vinden påverka slaget, och vid hål 7, med fem i par, kan vinden vara ett hjälpmedel om vinden är nordlig.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN
18

18

72

72

36,4

36,4

4.30 horas

4.30 horas

DISCOVER