SENASTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) här

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas Golfanläggningar på Gran Canaria
Real Club de Golf de Las Palmas Golfanläggningar på Gran Canaria

Spaniens äldsta golfanläggning ligger på Gran Canaria

Real Club de Golf de Las Palmas har äran att vara Spaniens äldsta golfanläggning. Den grundades 1891, men det var inte förrän 1957 som den historiska arkitekten Mackenzie Ross ritade den nuvarande anläggningen där han utnyttjade calderan Bandama på nordvästra Gran Canaria. Det gynnsamma läget angränsar till en krater i en slocknad vulkan, vilket gör att spelarna ser öns bergstoppar, havet och de närliggande klipporna.

Spela golf och koppla av på Vik Bandama Golf Hotel

Anläggningen Real Club de Golf de Las Palmas är relativt kort. Det är bekvämt att gå omkring på den, och den har smala fairways som omges av klippor. Den har även stora sandbunkrar och små greens. Den är perfekt för avkopplande spel utan alltför stor fysisk ansträngning. Och bara tio meter från tee 1 ligger det trestjärniga Vik Bandama Golf Hotel som har pool och bastu om man vill koppla av. Det är den perfekta planen för att njuta av en golfsemester på Gran Canaria.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

GÅ TILL WEBBEN
18

18

71

71

Hombres 24 / Mujeres 36

Hombres 24 / Mujeres 36

4.30 horas

4.30 horas

DISCOVER